menu

Hout van Hier

2023

27 november 2022. De kaplijst voor komende winter is vastgesteld. Met 90 bomen lijkt het aanbod iets kleiner dan vorig jaar. Dit jaar zal de uitgifte voorbehouden zijn aan de afnemers die zich vorig jaar gemeld hebben aangevuld met nieuwe geïnteresseerde afnemers.

 

Uitgiftedag:

11 maart 2023

De uitgiftedag voor deze editie van Hout van Hier is vastgesteld op zaterdag 11 maart. Genoemde afnemers krijgen alle informatie over de uitgifteprocedure per email toegestuurd. Bent u vorig jaar niet geweest, maar wel geïnteresseerd? Stuur dan een email naar circulair@groningen.nl

Iets voor jou?

Iedere volwassen inwoner van Groningen en iedere in de gemeente gevestigde onderneming of organisatie kan zich aanmelden voor Hout van Hier. Het maakt ons niet uit of je timmerfabriek, vakopleider, meubelmaker, hobbyclub of houtsnijkunstenaar bent. Belangrijk is vooral dat je een duurzame bestemming hebt voor het hout. En weet waar je aan begint: niet alle hout is timmerhout. Je moet er dus wel een beetje verstand van hebben. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor transport en opslag van jouw boom. Uiteraard krijg je nog de gelegenheid om het gekozen hout ‘live’ te zien en te keuren. Er zijn deskundigen aanwezig om te adviseren.

V ANHETA F V AL

De Gemeente Groningen werkt hard aan een duurzame samenleving. Circulaire projecten pakken we het liefst op samen met maatschappelijke partners, o.m. uit het bedrijfsleven en de onderwijswereld. Sommige van onze projecten blijken ook een bron van inspiratie voor anderen. Onder de noemer Circular Stories geven we ze een plek op deze website. Kom daarom snel weer eens terug op haalallesuitjeafval.nl.

DOWNLOAD
DE APP

AFVALWIJZER
GRONINGEN